Grillkorv och gurksallad

Grillkorv och gurksallad

9 ingredienser

20 min

Toppa en riktigt god grillkorv med gurksallad, feferoni och syrad rödlök.

Lithells tipsar!
Lithells grillkorv produkt 700 g

Lithells tipsar!

En alspånsrökt och saftig grillkorv med mild smak av svartpeppar.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 förp Lithells klassisk grillkorv [700 g]
  • 8 korvbröd

Gurksallad

  • 1 dl bostongurka
  • 1 dl majonnäs

Syrad lök

  • 1 rödlök
  • 1 msk citronsaft
  • 1 msk färsk persilja, hackad
  • salt

Servering

  • 3-4 fefferonis

Gör så här

  1. Rör ihop bostongurka och majonnäs.
  2. Skala och skiva rödlöken tunt, gärna med mandolin. Blanda med citronsaft, persilja och en nypa salt.
  3. Skiva feferoni.
  4. Grilla korven enligt anvisning på förpackningen.
  5. Lägg korven i korvbröd och toppa med gurksallad, fefferoni och syrad rödlök.
TIPS!
Fler tips!
Grillad korv med stekt lök och guyère Lithells

Fler tips!

Här hittar du fler goda recept med korv.

Läs mer